Pris på rörmokare i Malmö

Reparation, installation eller akuta VVS-problem kräver en utbildad rörmokare. Det kostar en slant att anlita en duktig rörmokare men i längden är det garanterat billigare att anlita en VVS-montör på en gång. Feldragna ledningar kan sluta mycket illa och dessutom är det viktigt att kunna visa upp ett kvitto på att arbetet är fackmannamässigt gjort när du är i kontakt med försäkringsbolaget.

Pris på rörmokare i Malmö - så väljer du VVS-montör

Vad kostar det?

Undrar du kring ungefärligt pris på rörmokare i Malmö? Priset på att anlita en rörmokare kan skilja sig avsevärt beroende på vilket jobb som ska utföras. En jourutryckning kostar ofta över 1 000 kronor i timmen medan ett standardarbete ligger kring 450-600 kronor i timmen. Lägg därtill kostnader för reservdelar och annat material.

De flesta rörmokare kan ge dig ett prisförslag innan du tackar ja till arbetet. Det är då viktigt att du kan tillhandahålla bra ritningar och eventuellt en visning i huset. På så sätt kan rörmokaren räkna på vilken arbetstid som arbetet kräver och kan ge dig en tydlig prisbild från början.

Detta kan du få hjälp med

En rörmokare är dels kunnig på allt som har med vatten- och avloppsledningar att göra. De kan också hjälpa till med olika sorters kylsystem och installation av varmvattenberedare, pumpar och pannor. Kanske är du osäker på var felet ligger? En rörmokare kan hjälpa dig att identifiera problemet och åtgärda det innan skadan är skedd. Kontakta alltid en professionell rörmokare om du är osäker!

Tips när du behöver anlita en rörmokare

En rörmokare är expert inom vatten- och avloppsledningar. De kan även hjälpa till med andra installationer och problemlösningar i badrum. Att anlita en kunnig rörmokare är kostsamt men lönar sig oftast i längden då läckage och större problem kan förebyggas. Räkna med en timkostnad på runt 450-600 kronor i timmen. De flesta företag kan även erbjuda ett prisförslag på förhand.